Draga djeco, mladi, roditelji, bake i djedovi,

ovu subotu imate priliku provesti kvalitetno slobodno vrijeme uz društvene igre. Bilo da ste početnik ili zaljubljenik u društvene igre dobrodošli ste na cjelodnevno druženje.

Udruga Igranje organizira svoj 10. Dan društvenih igara u Zagrebu. Događanje se odvija u subotu, 22. listopada 2016. u vremenu od 10 do 22 sata u sklopu FER-u (restoran Cassandra), Ulica Grada Vukovara 39.

9-dan-drustvenih-igara_6

Slobodno svratite. Preko 80 igara čekaju na vas.

Naravno, među ponuđenim igrama biti će i naša igra MIZI. Kako bi se lakše snašli pri odabiru ili pronašli odgovor na neko zalutalo pitanje vezano za društvene igre na raspolaganju će vam biti volonteri udruge Igranje. Na vama je dakle samo da dođete.

Tijekom dana bit će organizirana dva turnira u igrama X-Wing i Game of Thrones LCG, kao i kviz znanja u stilu popularnih pub kvizova.

mizi-1

Za obitelji s djecom na raspolaganju je i nekoliko izvrsnih i nagrađivanih dječjih društvenih igara uz koje će se moći zabaviti i roditelji.

Cijena ulaznice je 10 kuna po osobi, a obiteljska ulaznica je 20 kuna. Za članove udruge Igranje i njihove obitelji ulaz je besplatan.

Vidimo se u subotu!

9-dan-drustvenih-igara_7