U organizaciji Udruge Suncokret OLJIN, Grafičkog Fakulteta i Kreativnog poduzetništva, izložba „Dječak voli brodove. A ti?“ nastavlja se u Zagrebu.

SAM_2510

Izložba je prvotno osmišljena i postavljena prije godinu dana na Novom Zelandu kada su otac i sin višak slobodnog vremena usmjerili na osmišljavanje interaktivne izložbe. Dječakova ljubav prema brodovima bila je temelj i poticaj za stvaranje izložbe koja je za osnovni cilj imala osigurati kvalitetno slobodno vrijeme oca i sina, kao i potaknuti posjetitelje na kvalitetno korištenje vlastitog slobodnog vremena.

3

Za izložbu je osmišljena priča o dječaku koji voli brodove, iskreirani su raznoliki interaktivni materijali koji su imali za svrhu transformirati posjetitelje iz promatrača u aktivne sudionike izložbe.

SAM_2506

Knjižnica Augusta Cesarca na Ravnicama prva ugošćuje izložbu u Hrvatskoj koja će svoje otvorenje imati na samom zatvaranju 14.4. jer će tada biti u punoj postavi napravljenoj od posjetitelja.SAM_2504

Do sada je preko 300 učenika osnovnih škola grada Zagreba posjetilo izložbu i svojom posjetom aktivno sudjelovalo u stvaranju sadržaja i postavljanju same izložbe.

SAM_2516

Dakle, dječak voli brodove, što vi volite? Kako provodite vaše slobodno vrijeme?