U četvrtak, 13.12.2018. od 13:00 do 14:00 sati, u prostorijama udruge Suncokret-OLJIN, Jurišićeva 25, Zagreb održat će se edukativna radionica za poslodavce, školsko osoblje i volontere u okviru projekta “Prosotor” na temu “Koliko utječemo na njih?”.

Edukativna radionica namijenjena je svima koji rade s mladima, ponajprije onima koji rade s mladima u strukovnom obrazovanju, a ima za cilj osvijestiti koliko svatko od nas koji radimo s mladima doista utječemo na njih, na koje načine i kako potaknuti mlade na maksimalno ostvarenje vlastitih potencijala.

Nakon edukativne radionice održat će se i panel diskusija na kojoj uz školsko osoblje, poslodavce, volontere sudjeluju i sami učenici strukovnih škola. Panel diskusija održat se od 14:00 do 15:00 sati na temu: “Kako međusobno komuniciramo?”

 

Projekt “Prostor” sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a udruga Suncokret-OLJIN provodi ga u partnerstvu sa Elektrostrojarskom obrtničkom školom, Školom primjenjene umjetnosti i dizajna, Srednjom školom Glina te udrugom Ardura