Ako učiš u zadnji tren…

Ako nisi motiviran za školu…

Ako imaš strah od odgovaranja u školi…

Ako ideš u bilo koju strukovnu školu…

Ako si motiviran i nemaš straha od odgovaranja i učiš na vrijeme…

…Onda je ovo za tebe!

 

Ovaj tjedan imaš priliku ugrabiti svoje mjesto na kampu u Muzeju trenutka!

Svakim danom, od 10.6. do 14.6. u terminu od 17-20h imaš priliku upoznati različite tehnike i načine kako si olakšati život uz  školovanje što možeš automatski primijeniti i na ostale životne situacije.

Po potrebi, u ostalim terminima imaš mogućnost dogovora za pomoć u učenju i/ili pripreme za maturu. Slobodno nas kontaktiraj na 099-4034975 ili email: suncokret.oljin@gmail.com.

Ako ti to nije dovoljno da se prijaviš, nastavi dalje čitati.

Školski sustav usmjeren je na stjecanje znanja i stavlja naglasak na mentalni sadržaj ali se samo u rijetkim slučajevima dotiče emocionalnog stanja učenika.

Od učenika se u konačnici traži provjera znanja kroz ispite. Nije rijetkost da radi strahova, treme i nesigurnosti, znanje koje imaju učenici ne uspijevaju uspješno  predstaviti.

Zašto onda te iste učenike ne podučavati  kako se nositi sa stresom, napetosti i očekivanjima koji se pojavljuju radi provjere tih znanja?

Zato udruga Suncokret-OLJIN organizira kamp za učenike srednjih strukovnih škola kako bi ih potaknula na stvaranje što bolje psiho-fizičke kondicije koja omogućava lakši prolazi kroz stresne situacije, posebno usmjerene na školske ispite, državne mature ili prijemne ispite za fakultete.

Kamp se provodi u sklopu projekta „Prostor“ koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i usmjeren je samo na učenike srednjih strukovnih škola.

Aktivnosti se provode od 10-14.6., u Jurišićevoj 25, Zagreb, od  17 do 20h. Ovisno o potrebama i dogovoru učenicima se omogućava besplatna pomoć u učenju i pripreme za maturu (engleska A i B razina i matematika B razina)

Više informacija na www.suncokret-oljin.hr. Kontakt i upiti na telefon 099/4034975 ili email: suncokret.oljin@gmail.com

Letak za kamp

PS Vidimo se?