U organizaciji Udruge Suncokret OLJIN održavanje radionice i postavljanje izložbe „Dječak voli brodove. A ti?” nastavlja se već treću godinu za redom.

DSC09551

Prvotno je osmišljena kao obiteljski projekt oca i sina i postavljena na Novom Zelandu 2015. godine. Dječakova ljubav prema brodovima bila je temelj i poticaj za stvaranje izložbe, a osnovni cilj bio je osigurati kvalitetno slobodno vrijeme oca i sina, kao i potaknuti posjetitelje na kvalitetno korištenje vlastitog slobodnog vremena.

SAM_2643
Za izložbu je osmišljena priča o dječaku koji voli brodove, iskreirani su raznoliki interaktivni materijali koji su imali za svrhu transformirati posjetitelje iz promatrača u aktivne sudionike izložbe.

a1
Prošle godine izložba je bila prvi puta postavljena u Gradu Zagrebu. Preko 500 učenika osnovnih škola grada Zagreba sudjelovalo je u interaktivnoj radionici stvaranja izložbe koja ima za cilj potaknuti na razvoj vlastitih potencijala i kvalitetnog korištenja slobodnog vremena.

DSC09555
U Dječjoj knjižnici Marina Držića do kraja travnja možete posjetiti trenutni postav izložbe koju su nakon interaktivne radionice postavila djeca iz OŠ Rapska.

DSC09545

 

Svi zainteresirani koji žele upoznati sina i tatu koji  su pokrenuli stvaranje izložbe neka dođu u knjižnicu Marina Držića 14.3., utorak, s početkom u 17:30h. 20160319_113917